BOŽIĆNA ČESTITKA

bratovstina_grb_crop.jpg

BOŽIĆNA ČESTITKA

 

Dani su Božića, rođendana našega Isusa Krista, pred nama. Bratovština sv. Stjepana u ovoj svetkovini traži svoj smisao i razlog svojoj djelatnosti. Želimo i ovoga Božića radost života podijeliti sa svim svojim članovima i s Vama poštovani žitelji našeg mjesta, ozemlja i Zavičaja. Želimo u soprama nazdraviti Životu, odati počast onom dragom i dobrom što nam u svom naručju nosi drevni Betlehem.

Neka nam svima Novo Ljeto Gospodnje dadne poticaj i snagu za život. Na dobro Vam svima došao Božić i sveto porođenje Isusovo. Čestito Novo 2014. Ljeto Gospodnje.

 

Vaša Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići

Mile Pejić, predsjednik

 

 

bozic3.jpg

maticalogocbp.jpg

BOŽIĆNA ČESTITKA

 

Pastiri su te noći bili budni. Mudraci su s dalekih strana putovali prateći Zvijezdu. Anđeli su nebeskim perivojima svojom pjesmom noć učinili blaženom. Marija i Josip, mali Isus, te magarac i vol sve su to s veseljem promatrali. Štalica, napuštena, u Betlehemu postade središtem cijelog svijeta. U njoj započe povijest spasenja.

Ova čarolija Božića stoljećima nadahnjuje Hrvate. Daje im snage izdržati na putu svog narodnog hoda. Matica hrvatska – Ogranak Grude želi i ovoga Božića doći do Betlehema, pokloniti se Novorođenom i s Vama svima podijeliti tu radost. Na dobro Vam došao Božić i sveto Isusovo rođenje. Čestito Vam Novo 2014. Ljeto Gospodnje.

 

Vaša Matica hrvatska – Ogranak Grude

Mario Bušić, predsjednik