Nova knjiga u izdanju Matice hrvatske Ogranak Grude – Sjeme riječi Božje

SJEME RIJEJE900  U_mjesecu kolovozu 2016. iz tiska je izašla nova knjiga u nakladi Matice hrvatske – Ogranak Grude. Naslov je SJEME RIJEČI BOŽJE – Osobna razmatranja Riječi Božje uz nedjeljna čitanja iz Evanđelja. Autorica je Ljiljanka Lukenda iz mjestaTihaljina, općina Grude. Knjiga je zanimljiva tim više što Ljiljanka nije završila teološko obrazovanje nego je po struci diplomirana pravnica. Tekstovima u ovoj knjizi autorica je na svoj način dala obol duhovnim promišljanjima koje je ona sama doživjela unutarnjom duhovnom inspiracijom.

Knjiga Sjeme Riječi Božje na osobit je način prikladna za molitvene zajednice koje se sastaju i mogu oplemeniti svoj susret čitanjem biblijskih tekstova određene nedjelje razmatrajući ih uz tekstove iz ove knjige.

Knjiga broji 173 stranice. Recezentica je dipl. teologinja Mirela Prmorac koja je napisala i predgovor ovoj knjizi, lektor je Stjepan Galić, a uvod je napisao fra Nikola Spužević. Knjiga je katalogizirana u publikaciji Narodne knjižnice HNŽ Mostar.

Knjiga će biti predstavljena javnosti u mjesecu rujnu 2016.

 

 

Matica hrvatska – Ogranak Grude