PRIOPĆENJE

matica_logo_novi.jpgMATICA HRVATSKA – OGRANAK GRUDE 

Grude, 27. rujna 2013. 

PRIOPĆENJE

Prošli tjedan u dvorani za sastanke općine Grude vodstvo Matice hrvatske – Ogranak Grude održalo je sastanak na kojemu je definiran nadnevak održavanja izborne skupštine u Grudskom Ogranku Matice hrvatske. Izborna skupština na kojoj će se birati novo vodstvo Matice hrvatske u Grudama bit će u četvrtak, 17. listopada 2013. godine.

Također je na ovomu sastanku usvojen program 8. Dana Matice hrvatske u Grudama koji će se zbivati od 22. XI. do 22. XII. 2013. godine s mnogo lijepih i bogatih kulturnih sadržaja. Bit će tu, naime, Okrugli stol o gangi, Gostovanje Matice hrvatske iz Vinkovaca, Godišnjica Bratovštine s bogatim programom, jedna predstava i tradicionalni Božićni koncert koji bi se ove godine trebao održati u župnoj crkvi u Tihaljini!

Godišnjak Matice hrvatske Grude za 2013. godinu, to su SUSRETI 7 trebali bi ove godine ugledati svjetlo dana do 18. XI. 2013., kad je Dan općine Grude.

Matica hrvatska Ogranak Grude poziva sve Hrvatice i Hrvate da se popišu jer je to vrlo važno za opstanak i sigurnu budućnost Hrvata u BiH!

 

Matica hrvatska – Ogranak Grude