POPZIV KULTURNIM PREGAOCIMA PODRIJETLOM IZ OPĆINE GRUDE

logosmedji2015

Matica hrvatska – Ogranak Grude

Republike Hrvatske bb

Gradska knjižnica Grude

88 340 Grude

www.maticahrvatska-grude.org

e-adresa: busicmar@gmail.com

KULTURNIM PREGAOCIMA PODRIJETLOM IZ OPĆINE GRUDE

 

Poštovani i dragi naši sumještani!

Prije svega Vas sve pozdravljam i želim Vam dobro zdravlje, uspjeh i sreću u životu!

Nakana je Matice hrvatske – Ogranak Grude da za Uskrs 2016. godine u Grudama u prostoru Hrvatskog kulturnog doma Antun Brankao Šimić (Gradska knjižnica Grude i u prostorijama OMH Grude) i uokolo ovog krasnog kultrurnoga doma priredi izložbu knjiga i drugih izdanja koje su izdali autori podrijetlom iz općine Grude.

Tu bi izložbu Matica hrvatska u Grudama učinila u Uskrsnom tjednu (u Uskrsnoj osmini – između Uskrsa i Malog Uskrsa) zajedno s Vama. Stoga Vas najiskrenije sa zahvalnošću molimo da nam pošaljete izdanja knjiga i drugih izadanja koja ste Vi objavili ili kao autori ili u suautorstvu s drugima. Također Vas molimo da ovo pismo proslijedite osobama za koje znate da su podrijetlom iz naše općine Grude, a da su objavili neku knjigu ili CD (DVD) ili sl.

Spomenute knjige koje nam pošaljete, nakon izložbe, ostat će kao trajna uspomena na Vaše spisateljstvo u našoj novouređenoj knjižnici u Grudama.

Vas, poštovani sumještani, uz to molimo da nam se pridružite na ovoj izložbi! Našim druženjem i zbližavanjem želimo produbiti našu vezu – Vas s rodnim krajem – i nas s Vašim doprinosom hrvatskoj i zavičajnoj kulturnoj baštini!

Svoja izdanja, molimo Vas lijepo, dostavite do početka mjeseca travnja 2016. godine na adresu: Hrvatski kulturni dom Grude (Knjižnica Grude), Ulica viteza Rafaela Bobana bb, 88 340 Grude, BiH.

Želeći Vam Božji blagolsov u životu i djelovanju, srdačno Vas pozdravljam i bilježim se s poštovanjem!

 

U ime Matice hrvatske – Ogranak Grude

Mario Bušić, predsjednik