4. HUMANITARNA LIKOVNA KOLONIJA U GORICI 2020. „Zvonko Bušić Taik – 32-godišnji uznički san o slobodnoj domovini Hrvatskoj“

Ovogodišnja 4. humanitarna Likovna kolonija „Zvonko Bušić Taik – 32- godišnji uznički san o slobodnoj domovini Hrvatskoj“ bit će održana na takav način da će umjetnici darovati svoj rad u fundus Bratovštine sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići u humanitarne svrhe.

Upravo zbog pandemije korona-virusa neće biti fizičkog susreta, kao do sada u Gorici. Dragim umjetnicama i umjetnicima, na čelu s voditeljem ove kolonije prof. Antunom Borisom Švaljekom, iskreno i od srca zahvaljujemo na prihvaćanju ove Likovne kolonije svih ovih posljednjih godina i na svesrdnom sudjelovanju na njoj. I svima koji su pomagali na bilo koji način i bili s nama od srca hvala!

Hvala i pokroviteljima: ministarstvu hrvatskih branitelja Republike Hrvatske i ministarstvu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke!

Veliku zahvalnost izričemo u ovoj prigodi pok. Zvonku Bušiću Taiku, njegovoj i našoj herojini i hrvatskoj Penelopi Julienne Bušić, i svim hrvatskim vitezovima koji su svoje živote dali za našu voljenu hrvatsku domovinu!

 

Organizatori